Senior full stack -kehittäjä, PHZ Full Stack Oy

PHZ Full Stack on ketterä, suomalainen, kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Yrityskulttuuriimme kuuluu vahvasti yhdessä tekeminen. Toimistolla vietetään mm. sauna/palju-iltoja, peli-iltoja, sekä koulutuksia. Toimintaamme ohjaa neljä arvoa: taito, tiimityö, palaute ja laatu. Niiden pohjalta pyrimme toimimaan jokapäiväisessä työssä. Yrityksen omistaa henkilöstö ja uskomme avoimeen yrityskulttuuriin. Meillä pääsee vaikuttamaan aidosti asioihin. www.phz.fi


Miksi kokenut koodari valitsee meidät?

-Uskomme vahvasti Extreme Programming -menetelmään ja testiautomaatioon. Missionamme on tehdä kestävän elinkaaren koodia, joka on käytössä vielä vuosikymmentenkin päästä ja josta voimme aidosti olla ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että seniori-koodareillamme on työssä selkeä, näkemyksellinen rooli.

-Teemme työmme myös kestäviä työtapoja noudattaen siten, että emme tee ylitöitä ja voimme tulla joka päivä töihin älyllisesti vireässä tilassa.

-Yrityksenä eroamme toisista konsulttiyrityksistä sillä, että meillä on myös omia tuotteita, oma eSports-joukkue, ja haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme sekä heidän kehittymisestään - myös projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä.

-Mahdollisuudet koulutuksiin sekä sertifiointeihin.Kaipaamme organisaatioomme lisävahvistuksia Full Stack -devaajista, joilta luonnistuu tekki kuin tekki. Odotamme myös noin 5 vuoden relevanttia työkokemusta. 


Etsimme seuraavilta tulevilta kollegoilta seuraavia taitoja:


Sinun tulee hallita:

-React.js

-Node.js

-SQL, PL/SQL

-Mocha, Robot


Kokemus seuraavista osaamisalueista luetaan eduksi:

-Infra/DevOps (Ansible, Python, Bash, Linux)

-Haastavat hankkeet ja monimutkaiset kokonaisuudet

-Käyttöliittymien suunnittelu


Arvostamme myös seuraavia:

-Täysipäiväisyyttä

-Kykyä ottaa selvää ja omatoimisuutta

-Työskentelykykyä asiakkaan tiloissa ja aktiivista kommunikointia asiakkaan kanssa.

-Priorisointikykyä. Isoja kokonaisuuksia pitää pystyä pilkkomaan pieniin osiin ja priorisoimaan tehtäviä niin, että tärkeimmät toiminnallisuudet saadaan vietyä ensin tuotantoon.

-Tiimityötaitoja


Mitä muuta tarjoamme sinulle?

-Jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Yhteinen tavoitteemme on, että osaamispääomasi kasvaa PHZ:lla ensimmäisestä päivästäsi lähtien.

-Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat

-Toimiston keskeltä kaupungin sykettä

-Työsuhde-edut (lounas, liikunta, kulttuuri, matka jne.)

-Organisaation, joka on läpinäkyvä, jossa pääsee vaikuttamaan asioihin, eikä täällä keskitytä pelkkään hattaraan.


Hakeminen on vaivatonta. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) avoin hakemus -osioomme: https://rekry.phz.fi/#/jobs/avoin-hakemus-aaALQsL/951310 11.10.2020 mennessä. Lisätietoja sinulle antaa TJ Antti Hätinen (https://www.linkedin.com/in/pharazon/): 050 5688 732, rekry@phz.fi tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 040 5773 768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fiHakuaika alkaa: 21.09.2020 10:00Hakuaika päättyy: 11.10.2020 23:59

Jaa ilmoitus